pak

Tips voor grote maten herenkleding

Je bent opzoek naar het ideale overhemd maar deze is enkel maar beschikbaar in de kleinere maten. Niks is vervelender dan dit, maar wat doe je eraan? Een te kort overhemd staat al gauw slordig terwijl een te groot overhemd nogal slonzig overkomt. Grote mate herenkleding kan dan de oplossing zijn. Wat zijn hier de voordelen van?

Het ideale overhemd op maat

Wanneer je op zoek bent naar grote maten herenkleding is het verstandig rekening te houden dat deze ook te groot kunnen vallen. Het ene overhemd is de andere niet en dit geldt ook bij mannen zelf. Het kan zijn dat dezelfde maat bij de één heel mooi valt en bij de ander totaal het tegenovergestelde. Het is daarom lastig een overhemd te vinden in een grotere maat die ook nog aan je wensen voldoet. Een overhemd op maat laten maken kan dan de oplossing zijn. Hiermee ben je gelijk van alle problemen af. Je kiest het materiaal en de kleur en het overhemd wordt precies zoals jij het wilt gemaakt.

overhemd

Grote maat overhemd

Ben je druk en heb je geen tijd om een overhemd op maat te laten maken of heb je simpelweg snel een overhemd nodig, kies dan voor een overhemd dat minder getailleerd is. Door de coupenaden op de achter kant van het overhemd weg te laten zal het overhemd wat comfortabeler zitten. Deze zit nu niet strak om het lichaam heen waardoor je beter kan bewegen. Let hierbij wel op dat je een niet te grote maat koopt waardoor het overhemd ook aan de arm zijde te groot is. Dit voorkomt een slonzige uitstraling.

Kleuren en strepen

Heb je een grotere maat nodig houdt dan ook rekening met de patronen en kleuren van het overhemd. Kies bijvoorbeeld verticale strepen boven horizontale strepen zodat je omvang minder opvalt. Ook kleuren kunnen een hoop doen. Kies dan ook voor verschillende en opvallende kleuren. Zo valt je figuur minder op en zie je er toch goed uit.