stropdas

4 trends om als man sexy voor de dag te komen

De zomer loopt bijna op zijn eind! Gelukkig heb je nog even tijd om de leukste festivals en andere uitgaansgelegenheden op te zoeken. Hoe zorg je er voor dat je vooruitloopt in de tijd? In dit artikel lees je 4 trends die die jou deze zomer sexy doet overkomen en lees je verder waar je op moet letten bij het kopen van kleding.

De blote bast

Geloof het of niet: deze zomer heb je voldoende aan een jasje, want een overhemd hoef je niet meer aan te trekken. Een blote bast deze zomer is helemaal in. Wil je verder goed voorbereid zijn als je uitgaat? Kies dan voor de libido forte. Uiteraard hebben we het over casual. Het is niet zo verstandig om tijdens het sollicitatiegesprek geen overhemd te dragen…

Lekker linnen

Linnen is ook in deze zomer. Dat komt goed uit, want het stofje zit heerlijk! Kies bijvoorbeeld voor een linnen broek of een linnen blouse. Zo loop je comfortabel in de mode.

Niet is te gek

Waarschijnlijk kom je ze op festivals steeds vaker tegen: de meest uiteenlopende blouses. Tegenwoordig kijkt er niemand meer raar van op als je een blouse draagt met flamingo’s erop. Op festival wordt het gewaardeerd als je lef toont in je outfit. Zolang alles maar goed met elkaar matcht!

Groen

Wil je zakelijk overkomen? Sage groen is deze zomer in de mode. Deze kleur geeft een rustige uitstraling. Sage groen was in de Victoriaanse tijdperk in de mode. Nu is het teruggekeerd.

Waar moet je verder op letten bij het kopen van kleding?

Bij het kopen van kleding moet je goed de tijd nemen. Je moet er namelijk vijf tot tien jaar met je kleding uit te voeten kunnen. Zo kan je een lange tijd genieten van je libido forte. De juiste winkels kiezen maakt ook het verschil. Suit Supply en Oger zijn prima winkels om je pak uit te kiezen. Dan moet het vanavond met je libido forte wel goed komen!