Kleding

Strijkvrije overhemden

De meeste mannen strijken zelf niet graag, en eigenlijk de meeste vrouwen ook niet. Het kost veel tijd en het strijken van overhemden is dan nog het lastigste ook. Dat is precies de reden dat er een aanbod is van strijkvrije overhemden.

Eerste generatie

De eerste generatie strijkvrije overhemden heren waren vaak erg hard en gemaakt van polyester, deze zaten niet zo lekker en zagen er ook niet zo mooi uit eerlijk gezegd. De goedkopere strijkvrije overhemden van nu worden vaak nog steeds op deze oude manier gemaakt. Deze overhemden blijven ook niet strijkvrij. Na een aantal wasbeurten kon je gewoon weer het strijkijzer pakken voor deze overhemden.

Strijkvrije overhemden van nu

Tegenwoordig is het materiaal en de wijze van productie verbeterd en zijn de strijkvrije hemden van een veel betere kwaliteit. Kijk eens in onze collectie of je iets vind wat bij jou past.

Kies je toch voor gewone overhemden? Klop ze dan na het wassen eens goed uit, zo heb je de eerste kreukels al weg. Als je het degelijk te drogen hangt, valt het aantal kreukels erg mee. En als je niet te kieskeurig bent, kun je hem zo aantrekken. Natuurlijk kun je er ook even vlug met het strijkijzer overgaan.

Tags: No tags