Pasvorm

Pasvorm overhemden

Een overhemd is hét kledingstuk om je outfit net wat stijlvoller te maken. Perfect om te dragen naar die spannende date, onmisbaar voor op het werk en ideaal om mee door te gaan naar die gezellige borrel. Het is wel belangrijk dat je jezelf goed voelt en dat je vol zelfvertrouwen aan je dag begint. Daarom moet er ook goed worden gekeken welke pasvorm jouw lichaamstype het best past. Om te zorgen dat jullie heren dus niet verzuipen in je te ruime overhemd of blauw aanlopen van het inhouden van je adem hebben we de verschillende pasvormen op een rij gezet.

Skinny Fit

Voor de zeer slanke casanova’s onder jullie is er de skinny fit pasvorm. Dit overhemd zit strak op het lichaam en heeft veel stretch waardoor het netjes strak om je taille valt. Kortom voor de slanke heren die gaan voor de Italiaanse look.

Body Fit 

Getailleerde overhemden met een aansluitende pasvorm. Door de coupenaden vallen deze overhemden gegarandeerd goed met een mooie accentuerende pasvorm. Het perfecte overhemd voor de slanke en modebuste man.

Slim Fit

Kenmerkend zijn de slanke mouwen, hoger opgesneden armsgaten en extra slanke pasvorm door de coupenaden op de rug. Deze trendy overhemden sluiten mooi op het lichaam aan en zijn erg gewild bij de man die met de mode meegaat.

Tailor Fit 

Net iets ruimer uitgevoerd, met een lichte getailleerde pasvorm is de tailor fit. Dankzij zijn perfecte pasvorm hebben deze hemden een groot draagcomfort en sluiten ze netjes op het lichaam aan zonder dat ze knellen daar waar je het zeker niet wil.

Modern Fit 

Voor de man die houdt van overhemden met een smal silhouet, maar voorzien wil zijn van ruim voldoende bewegingsvrijheid. Het overhemd met de modern fit past in de kast van de gemiddelde Nederlandse man, omdat hij past in het modebeeld maar niet beperkend is in de bewegingsvrijheid.

Regular Fit 

Voorzien van een heerlijk draagcomfort en voldoende bewegingsruimte. Dit is een toppertje. De regular fit herenoverhemden hebben een normale pasvorm en zijn uitermate geschikt voor de bourgondische man die graag een wat rechter model overhemd draagt.

Comfort Fit 

Door de twee plooien op de rug hebben de comfort fit hemden een zeer aangename snit wat zorgt voor voldoende bewegingsvrijheid. Het bewijs dat mode en comfort wel hand in hand kunnen en zeer geschikt voor heren die graag stijlvol, klassiek en comfortabel door het leven gaan.
Zo zie je maar heren dankzij de velen pasvormen is er voor iedereen het perfecte overhemd te vinden om stijlvol en vol zelfvertrouwen voor de dag te komen.

Tags: No tags