hoge kraag

Overhemden hoge boord (tip)

Het is hip, het is in en het ziet er gewoon mooi uit: overhemden met een hoge boord. De zogenaamde italiaanse overhemden zie je heel vaak met een hoge boord, met 1 of meerdere knopen. De boord met drie knopen is erg populair.

Overhemden hoge boord

De hoge boord van het overhemd voegt een extra dimensie toe aan je kledingstuk. Het geeft een verfijnd en afgewerkt beeld en een stylische look. De strakke boord toont erg netjes en is vaak aan de binnenzijde bedrukt met een kleur of print. Dit maakt het erg vlot en modieus.

Manchetten van heren overhemden met hoge boord

Ook de manchetten, onderzijde van de mouwen, van overhemden heren met een hoge boord zijn vaak netjes afgewerkt, met eenzelfde print als je ook in de kraag terugvindt. Het strakke karakter van deze leuke overhemden zal je zeker wat bekijks opleveren, waardoor je je lekker in je vel voelt.

Waar vind je overhemden hoge boord? Blader eens door de uitgebreide collectie op onze website. Als je kiest voor Italiaanse overhemden, zul je de overhemden met een hoge boord vinden. Op deze website vind je het aanbod van meerdere webwinkels waardoor de keuze erg groot is. Zie je een product dat je leuk vindt, dan klik je het overhemd aan en kom je automatisch in een nieuw venster bij de webwinkel die dit product aanbiedt uit. Klik je het venster weg? Dan ben jeweer terug waar j gebleven was met bladeren en kun je verder zoeken naar overhemden hoge boord.

Tags: No tags