overhemd

Overhemden die elke man in zijn kast moet hebben

Iedere man heeft zeker één overhemd in zijn kast hangen. Dit kan zijn voor bijzondere gelegenheden zoals een bruiloft en andere bijeenkomsten of simpelweg omdat dit de dresscode is op je werk. Wat de reden ook is, het is altijd handig er een paar in de kast te hebben hangen. Maar het juiste overhemd vinden kan nog een lastige taak worden. Overhemden zijn in allerlei vormen en kleuren verkrijgbaar waardoor je een eindeloze keuze hebt. Van al die keuze is weer het voordeel dat je gemakkelijk kunt variëren. In deze blog alles wat je moet weten over overhemden voor mannen.

Overhemden voor verschillende gelegenheden

Ieder jaar zijn er weer verschillende trends waar je rekening mee moet houden. Zo zijn er jaren geweest waarin je overhemd wel een bloemetjes print moest hebben of dat roze de kleur voor overhemden was. Toch is het volgen van de trends niet het belangrijkste als het aankomt op overhemden. Het kan zomaar zijn dat printjes en felle kleuren de nieuwste trend worden maar jouw baas hier niet op zit wachten. Denk hier dus goed over na. Verder is het belangrijk dat een overhemd lekker zit en bij de gelegenheid past. Op een gala draag je een ander soort overhemd dan op een feest. Kijk dus goed wat bij jezelf past en wat voor gelegenheid het is dan kan je niet mis zitten.

overhemd

Zomertrends voor overhemden

Zoals elke jaar zijn er ook deze zomer weer een aantal nieuwe trends binnen de overhemden. Zo zijn felle kleuren en printjes weer helemaal terug. De overhemden blijven wel het strakke en moderne model houden. Het blijft daarom perfect te combineren met een nette broek. Hierdoor blijf je binnen de grenzen maar ga je toch mee met de trend van dit jaar. De ideale combinatie!