Overhemd op maat

Overhemd op maat

Een overhemd op maat moet zitten als een tweede huid. Vanzelfsprekend moet dit overhemd perfect zitten en goed ademen. Daarnaast is de stofkeuze van belang om ervoor te zorgen dat niet alleen de pasvorm maar ook het conform van topkwaliteit is.

Slim fit overhemden

Wanneer u kiest voor een op maat gemaakt overhemd kunt u ook voor slim fit kiezen. Deze heren overhemden zorgen voor een slanke uitstaling en een uniek en aangenaam draagcomfort. Met een slim fit overhemd kunt u zowel comfortabel zitten als bewegen en lopen, de hele dag door.

Slim fit staat voor een overhemd dat iets strakker om het lichaam zit. Het is niet zo dat het hemd geheel aansluit op de vorm van uw lichaam. U hoeft dus niet bang te zijn dat een slim fit overhemd dingen laat zien die u liever wilt verbergen. Een slim fit overhemd kan juist deze details verbloemen en hebben dus een tegenovergestelde werking. Het model kan dus slanker maken dan een normale blouse.

Hoe krijgt u een overhemd op maat?

De juist overhemd maat bepalen voor een op maat gemaakt overhemd begint met het opmeten van uw lichaam. Dit kunt u in een winkel laten doen of zelf thuis. Vervolgens kunt u zelf kiezen of u een overhemd online bestelt of hem in de winkel koopt. Met de metingen van uw lichaam worden vervolgens schetsen getekend. Het is ook mogelijk om na de ontwikkeling van uw overhemd een persoonlijke voorkeur te plaatsen. Het overhemd wordt dan aan de hand daarvan aangepast naar uw wens. Bekijk onze overhemd maattabel om uw exacte maat te bepalen.

Wanneer kan ik een overhemd op maat dragen?

Een op maat gemaakt overhemd is van alle markten thuis. Het valt te dragen als casual item, maar ook in combinatie met een (maat)pak. Daarnaast is een overhemd op maat geschikt voor speciale gelegenheden zoals een bruiloft.