Maat tabel heren overhemden

Overhemd maten en merken

Zoals u misschien ook al heeft ondervonden bij andere kledingstukken – zoals broeken – kunnen maten per merk verschillen. Dat wil zeggen dat wanneer maat 42 u goed zit voor het ene merk, het gerust kan zijn dat bij een ander merk maat 43 beter zit. Maar over de algehele lijn dient het ongeveer gelijk te zijn. Mocht u toch merken dat uw overhemd maten van de aangeschafte producten niet juist zijn en het kledingstuk niet lekker zit, dan kunt u bij de online webwinkels uw product ruilen. Wacht hier uiteraard niet te lang mee.

Overhemd maten op Overhemdenheren.com

Welke overhemd maten vind u in de collectie op deze website? Wij presenteren heren overhemden het aanbod van meerdere webshops, waardoor u een enorme keuze vindt in elke maat. Zowel in de extra kleine als ook de extra grote maten vindt u veel aanbod. Bij elk overhemd zijn de beschikbare kledingmaten aangegeven. In onze overhemd maattabel kunt u zien welke maat u nodig heeft.

Maten slimfit modellen

Let op dat de overhemd maten voor de slimfit modellen wat kleiner uitvallen. Dat betekent dat als u normaal een L heeft u hier vaak gerust een XL kunt bestellen. Op de betreffende webwinkel staat dan vaak duidelijk aangegeven dat een kledingstuk smaller uitvalt en dat u hem een maat groter moet kopen.

Tags: No tags