Samsonite

Op reis met Samsonite

Gaat u op (zaken)reis? Een stedentrip maken? Of gewoon een weekendje weg? Voor alle drie de doeleinden komt één ding in ieder geval goed van pas: een geschikte koffer. Samsonite verraste afgelopen zomer vriend en vijand met drie spectaculaire nieuwe kofferseries.

Samsonite Progidy – Zakenreizen en/of korte vakanties

Voor zakelijke doeleinden en/of korte vakanties komt de serie Progidy van Samsonite goed van pas. Deze koffer voldoet aan alle eisen voor handbagage, waardoor u binnen de luchthaven snel alle veiligheidscontroles kunt passeren en niet hoeft te wachten op uw bagage.

De koffer heeft niet alleen een zakelijke uitstraling, maar ziet er ook sportief uit. De stijlvolle handvaten zorgen ervoor dat dit beeld extra versterkt wordt. De koffer is verkrijgbaar in de kleuren gold, zwart en wit en is vervaardigd uit 100% duurzaam polycarbonaat met textuur. De kleuren worden beschreven als stijlvol en elegant.

De opbergruimte aan de voorzijde van de koffer is speciaal bestemd voor onder andere uw reisdocumenten en overige zakelijke items. In deze opbergruimte is een gewatteerd vak aangebracht ter bescherming van uw laptop en een zak waarin vochtige spullen geplaatst kunnen worden. Daarnaast beschikt de koffer over dubbele, soepel rollende wielen.

Indien gewenst kan de Probidy serie met de spinner 55 exp. extra opbergruimte bieden.

Samsonite X’Blade 3.0 – (Zaken)reizen

Voor zakenreizen en/of andere reizen is de Samsonite X’Blade 3.0 een uiterst geschikte koffer. Deze serie heeft al een lange geschiedenis binnen het wereldmerk. De koffer is ook in grotere modellen met meer opbergruimte te verkrijgen. De grotere modellen hebben een lichter volume dan voorheen het geval was.

De koffer is te verkrijgen in de kleuren grijs en zwart. Neutraliteit, stevigheid en bescherming zijn begrippen die van toepassing zijn op deze koffer. De koffer is gemaakt van sterke nylon materialen waardoor deze veel veiligheid met zich meebrengt. Daarnaast beschikt de koffer over een TSA kabelslot waardoor u zorgeloos kunt reizen.

Doordat de koffer over een boven-, bodem- en zijhandvat beschikt, is deze gemakkelijk en op verschillende manieren op te pakken. Binnenin de koffer zit een kledinghoes en linnentas om kreuken in de kleding tegen te gaan. Deze zijn vrij uitneembaar.

De koffer biedt extra ruimte doordat deze gemakkelijk uit te breiden is. Andere details zijn de mooie X-vormige accenten aan de voorzijde, het efficiënte organisatiesysteem en de eerste (!) serie met een Smart Fix-TM Buckle systeem. Dit systeem zorgt ervoor dat al uw spullen kreukvrij ingepakt kunnen worden. Op alle Samsonite koffers zit een garantie van vijf jaar en een uittrekbaar adreslabel cadeau.

Samsonite Uplite – Zakenreis en/of stedentrip

Gaat u op zakenreis of een stedentrip maken? Probeer dan eens de Samsonite Uplite koffer. Deze compacte, handbagage koffer is aangepast op de standaard eisen en daardoor nooit overbodig. De koffer heeft een betrouwbare en stijlvolle uitstraling en beschikt over comfortabele eigenschappen.

De koffer staat bekend om haar lichte gewicht. Door de materialen nylon en polyesther weegt de koffer uiteindelijk nog maar zo’n 1.6 kilo. Op deze manier blijft er meer gewicht over voor uw bagage.

De verfijnende details laten de elegantie van de koffer naar voren komen. Daarnaast beschikt de koffer over een zeer goed organisatiesysteem en comfortabele handvaten. Ook beschikt de koffer over een opbergruimte aan de voorzijde voor al uw spullen binnen handbereik.

In het onderste deel van de koffer zitten verlaagde en elastische inpakriemen. Deze riemen zorgen ervoor dat kleding en dergelijke netjes op hun plek blijft liggen tijdens de reis. De handbagagekoffers beschikken over vier soepele wielen en een spinner systeem. Alle koffers beschikken over het TSA hangslot waardoor u zorgeloos kunt reizen.

De Samsonite Uplite koffer is te verkrijgen in de kleuren aqua, groen, donkerblauw, rood, grijs en zwart.

Kernbegrippen die bij de Samsonite koffer centraal staan zijn topkwaliteit en betrouwbaarheid. Een koffer die lang meegaat en blijft innoveren binnen de markt. Dit zorgt voor de totstandkoming van deze mooie en stijlvolle koffers met een sterk merk daaraan verbonden.

Tags: No tags