Kledingtips

Kledingtips voor mannen

Het komt niet vaak voor, maar toch hebben ook mannen wel eens last van de nodige kledingcrisis. Zo brengt de feestelijke lente weer een aantal verplichtingen met zich mee, waarbij een verzorgde en nette look niet mag ontbreken. Denk aan communies, een paasbrunch of diner, diploma-uitreikingen en misschien zelfs trouwerijen. Met dit lekkere weer gaat de voorkeur vaak uit naar een comfortabel T-shirt, maar dit past helaas niet helemaal bij de gelegenheid. Om de kledingcrisis maar meteen te eindigen lees je hieronder enkele kledingtips!

Het overhemd
Een van de belangrijkste kledingtips zijn het dragen van overhemden. Een overhemd is geschikt voor ontzettend veel situaties en gelegenheden. Ga je voor ‘the casual look’? Door de knoopjes niet helemaal tot boven dicht te doen en het onderste gedeelte uit je broek te laten, creëer je een stijlvolle look met een casual randje. Je switcht snel naar zakelijke look door het overhemd wel in je broek te doen en wat knoopjes te sluiten. Een colbertje erbij doet wonderen en voor de echte chique gelegenheden is een stropdas zeker een aanrader!

Maak je look compleet
Nu je het overhemd aan hebt, ben je al een heel eind. Kleuren die goed matchen bij een wit overhemd zijn donkerblauw, zwart of grijs. In deze kleuren kun je dus op zoek naar accessoires, zoals een riem en schoenen. Het uitzoeken van nette schoenen kan soms ook nog al een uitdaging zijn. Er zijn verschillende merken waar je uit kunt kiezen, zoals bijvoorbeeld van Bommel. Een belangrijke tip bij het uitzoeken van schoenen is dat deze dienen te matchen bij je riem. Let hierbij zowel op kleur als op structuur.

Van Bommel Schoenmode
Om er zeker van te zijn dat je schoenen en riem goed bij elkaar passen, heeft Van Bommel Schoenmode de perfecte oplossing. Bij het aanschaffen van een paar Floris van Bommel schoenen wordt een bijpassende riem van de Herenschoenenwinkel bij cadeau gedaan. Een leuke en handige aanrader dus!

Tags: No tags