italiaan

Italiaanse Overhemden

Bij Italiaanse mode denken we al snel aan stijlvolle kleding. Iedereen weet dat de italianen veel waarde hechten aan hoe men gekleed is en hoe anderen hierover denken. De stijl van de Italiaanse overhemden heren is dan ook wereldwijd bekend en een gewild product.

Stijl Italiaanse overhemden

De stijl is veelal bekend, mooie strakke boorden bijvoorbeeld. Op dit moment zijn bijvoorbeeld de overhemden hoge boord met drie knopen erg populair. In de boord vind men vaak een mooie gekleurde print al dan niet met een motief erin verwerkt. Het is een opzichtig overhemd wat er erg netjes en stylisch uitziet.

Productie van italiaanse overhemden

Uiteraard komen deze overhemden oorspronkelijk uit Italië, maar tegenwoordig kent met de term ‘italiaanse overhemden‘ meer als een stijl. Ze worden dan ook overal in de wereld geproduceerd en uiteraard ligt productie vaak in de landen waar de productiekosten erg laag zijn. Uw overhemd hoeft dus niet in Italië geproduceerd te zijn om onder deze categorie van overhemden te vallen. Uiteraard produceert men in Italie wel de bekendste merken die vaak ook wat prijzeriger kunnen zijn.

Italiaanse overhemden kopen

In onze collectie vind u zeker wel enkele hemden die naar uw smaak zijn. Blader hier dan ook even doorheen, en indien u iets vind wat u bevalt kunt u via de link rechtstreeks naar de webwinkel die dit product verkoopt. De prijzen en merken zijn overal aangegeven. De meeste winkels hebben geen verzendkosten en ze hebben allen een goede afwikkeling van retouren in geval het product niet naar wens mocht zijn (als de pasvorm of maat bijvoorbeeld niet juist is). Uiteraard hebben de webshops wel een termijn vastgesteld waarin het toegestaan is het product terug te zenden.

Leuke tip: citytrip

Heeft u er weleens aan gedacht om een leuke citytrip naar Italië te doen om daar eens lekker te gaan shoppen. Wat is er nu leuker om te vertellen dat u uw italiaanse overhemd in Italie zelf gekocht heeft. Tegenwoordig stunt men met de vliegticketprijzen en kunt u er een leuke weekendje van maken.

Italiaanse overhemden met manchetknopen

De Italiaanse overhemden staan bekend om hun versieringen, zoals ook manchetknopen. De borstzakjes hebben een mooie kleur, de boord heeft een kleurrijke print en de hemden komen met of zonder motief.

Passen deze blouses bij u?

Bladert u eens door de collectie en u zult al snel door hebben of deze stijl voor u weggelegd is. Het is uiteraard enorm belangrijk dat u zich goed en prettig voelt in de kleren die u aanheeft. Behalve dat een kledingstuk lekker moet zitten, geeft een kledingstuk u ook een bepaald gevoel. Draagt u kleding waarin u zicht niet lekker voelt, dan zult u minder zelfvertrouwen uitstralen en zich niet zo prettig voelen.

Italiaanse overhemden Jokertje

Jokertje uit oh oh cherso, bekend van tv, droeg veel italiaanse overhemden. Tijdens het uitzenden van deze serie werd er zelfs gezocht op Italiaanse overhemden in combinatie met Jokertje. Via onze website kunt u ook een overhemd kopen die in deze categorie valt.

Tags: No tags