Heren

Heren trends 2017

Fashion overhemden voor heren zijn een van de basisdingen binnen iedere man z’n arsenaal, alhoewel ze niet dagelijks worden gebruikt. Hippe overhemden voor mannen worden steeds populairder, maar niet ieder model. Elk seizoen ondersteunen mode-ontwerpers ondersteunen alleen maar deze trend. De heren shirts van 2017 zijn klassiek, elegant en rigoureus. In dit artikel zetten we alle heren overhemden trends voor de zomer van 2017 voor u op een rij.

Heren trends

  • Polo shirts voor mannen door Ralph Lauren zullen in de zomer van 2017 modieus worden. Korte mouw shirts voor mannen zijn zeer geschikt bij warm weer; ze kunnen worden gezien op foto’s van mode-ontwerpers over de hele wereld. “Wijn” is aangewezen als de lievelingskleur door fashion goeroes voor heren shirts in 2017.
  • Voor vele jaren zijn modieuze nautische stijl casual shirts voor mannen niet uit de pagina’s van glossy tijdschriften te krijgen. De zomer van 2017 is hierbij geen uitzondering; dit is terug te zien op foto’s genomen op ‘s werelds meest bekende catwalks.
  • Koele zomeravonden zijn een geweldige tijd voor de casual shirts mannen van denim. Uitvoerbaarheid en gebruiksgemak in het onderhoud, wat wil je nog meer? Prada, Burberry en Dior – ondanks het feit dat ze tot vrij recentelijk categorisch weigerden deze beweging te erkennen – hebben nu sinds kort hun denim modellen
  • Tijdens de vakantie kunt u zich veroorloven om te ontspannen. Gedurfde uitspraken op een overhemd of T-shirt zijn geschikt voor de meer verlegen jongens. De casual shirts voor deze groep mannen zal helpen om de aandacht te trekken van meisjes in de zomer vam 2017.

Het is leuk om te zien dat ieder jaar de kijk van modeontwerpers op het beeld van de man steeds meer samenvallen met de werkelijkheid. Vrouwen willen precies harde, brutale en strikte mannen zien. En door de mannen zelf wordt veel meer de voorkeur gegeven aan comfortabele en klassieke mannen shirts of militaire stijl, dan de glamour of chique overhemden varianten.