kledinghangers

HelloSpecial, een alternatieve kledingwinkel

Met de komst van het internet en het toenemende aantal aankopen dat via het internet wordt gedaan zien we dat er naast de traditionele kledingwinkels en online webshops ook alternatieve online kledingwinkels komen. Wat dacht je van het kopen van kleding door middel van een veilingsysteem? Bij de online veilingen van HelloSpecial koop je de laatste trends op een alternatieve manier.

De kleding op HelloSpecial

Het aanbod dat wordt gepresenteerd op HelloSpecial is geen opkoop van inboedels van failliete bedrijven wat we vaak bij andere veilingsites tegenkomen, maar enkel nieuwe artikelen van betrouwbare aanbieders. De kleding van HelloSpecial komt dan ook echt rechtstreeks uit winkels en online aanbieders. Alleen kopen we het nu niet voor een standaardprijs, maar bepalen de bieders op de website de prijs.

Zowel heren- als damesmode worden aangeboden via de website en voor de heren zien we vooral producten als horloges, overhemden en stropdassen van merken als Pierre Cardin regelmatig langskomen op de veilingsite.

Hoe werkt het?

Door eenvoudig een account aan te maken op de website registreer je jezelf als bieder op de website. Nu begint dan ook gelijk het leuke werk! Zoek het product welke jij graag zou willen en start met bieden! De producten op HelloSpecial zijn enkel van betrouwbare en geteste aanbieders die over alle nodige papieren beschikken. Tevens wordt er altijd een adviesprijs vermeld die in de meeste gevallen gehanteerd worden door andere retailers. Je kan dus eenvoudig in de gaten houden dat je niet te veel betaald voor een product!

Wanneer je hebt geboden op een kledingstuk wacht je tot de klok op 0 staat. Staat de klok op 0, is de bieding gesloten en ben jij als hoogste bieder overgebleven? Dan is het artikel voor jou! Meestal betaal je een kleine bedrag aan verzendkosten en binnen een paar dagne heb je een nieuwe outfit in huis!