grote maten

Grote maten overhemden heren

Omdat onze collectie een combinatie is van verschillende webwinkels op het internet hebben wij ook een groot aanbod in de grote maten overhemden heren. Als u door de collectie heen bladert, zult u zien dat de overhemden maten waarin het kledingstuk beschikbaar is er netjes bij vermeld worden. Ook kunt u door middel van de tags of filter makkelijk alle overhemden in een bepaalde maat vinden.

Goedkope grote maten overhemden voor heren

Naast het filteren op de grotere maten, kunt u deze resultaten ook nog eens op prijs sorteren of een prijsrange aangeven. Hierdoor vindt u exact de overhemden heren die voldoen aan uw criteria.

Toch niet de juiste maat?

Let u op dat als u een kledingstuk besteld en het toch niet de juiste maat is, u dit kledingstuk zo snel mogelijk retour stuurt. De meeste webwinkels hanteren een maximum termijn in wanneer u een overhemd terug kunt sturen.

Grote maten overhemden en de pasvorm

Uiteraard zijn de slimfit modellen niet geschikt voor de grotere maten, daar het de bedoeling is dat deze slank afkleden over het lijf. Maar ook de trendy overhemden zijn uiteraard in grote maten verkrijgbaar.

Tags: No tags