man in pak

Draag nooit meer een te kort shirt met de T-shirts Extra lang

Een T-shirt wat niet netjes in uw broek blijft zitten, geeft irritatie. De wat langere man krijgt hier vaak mee te maken. Met de T-shirts: Extra lang van ShirtsofCotton heeft u hier geen last meer van. Wij bieden de oplossing! Door de extra stof aan de onderzijde, (ongeveer 4 tot 6 cm langer dan bij een basic model) blijft het T-shirt goed op zijn plek zitten en sluit het mooi om uw lichaam. Zo komt u altijd goed voor de dag!

Een ideaal T-shirt voor de wat langere man

Kleding is mooi maar moet vooral functioneel zijn. De hoogwaardige kwaliteit katoen komt terug in al onze modellen. Ondanks deze hoge katoenwaarde krimpen ze niet. De T-shirts: Extra lang zijn voor behandeld en daardoor krimpbestendig. Na meermaals wassen zal het T-shirt nog precies zo goed passen als de eerste keer. Zo kunt u gemakkelijk de confectiemaat aanhouden die u normaal draagt.

U ziet er graag goed uit, en dat wilt u laten zien!

De T-shirts: Extra lang passen goed samen met andere kledingstukken. Zo kunt u verassende combinaties maken en de juiste kleur kiezen bij uw outfit. Ook de pasvorm speelt hierbij een belangrijke rol. Zo kunt u met een getailleerd model wat extra accent leggen op uw figuur, of de keus maken in een ruimer T-shirt voor een wat oversized effect. Daarnaast heeft u keuze uit verschillende halslijnen en mouwlengtes. T-shirts: Extra lang met een ronde of V-hals, mouwlengtes zonder mouw, korte en lange mouw.

Grijp niet mis in uw kleding garderobe

Om de basis collectie van uw kleding garderobe up to date te houden, is het prettig een aantal T-shirts op voorraad te hebben. Zodat u onder verschillende outfits het juiste T-shirts: Extra lang kunt dragen. Wij bieden u die mogelijkheid om tegen een interessante korting van 10%, 6 T-shirts te bestellen (3x een 2pack). Zo grijpt u nooit mis bij het kiezen van de juiste outfit.