modebewuste man

De overhemden van Fynch Hatton voor de modebewuste man

Mannen zijn tegenwoordig steeds mode bewuster. Was het enkele decennia nog zo dat veel mannen het uitzoeken van hun kleding aan hun vrouw overlieten, tegenwoordig maakt de moderne man zijn eigen keuzes. De overhemden van Fynch Hatton zijn daar een goed voorbeeld van. Afkomstig uit Afrika en gemaakt van de allerbeste katoen die daar te krijgen is. Het merk werd op de markt gebracht door Roger Brandts in 1984. Deze man had een grote voorliefde voor Afrika. De cultuur, het klimaat, de mensen, het sprak hem enorm aan. Daarom zijn de ontwerpen van Fynch Hatton hier nadrukkelijk op gebaseerd.

Mooie overhemden van topkwaliteit

Fynch Hatton maakt overhemden van topkwaliteit en dat wordt door steeds meer mannen gewaardeerd. De overhemden zijn verkrijgbaar in twee modellen, namelijk regular fit en modern fit. De regular fit is geschikt voor mannen die wat voller zijn. Slanke mannen kiezen voor het getailleerde model modern fit dat mooi aansluit bij een gespierd lichaam. Omdat de overhemden van Fynch Hatton verkrijgbaar zijn in zowel effen als met prints, is er voor iedere man een geschikt overhemd te koop. Volg moeiteloos de laatste modetrends met deze stijlvolle overhemden. Voor de prijs hoef je het niet te laten, de overhemden zijn gezien hun kwaliteit zeer aangenaam geprijsd.

Overhemden van Fynch Hatton in de sale

Wanneer je extra voordelig in het bezit wilt komen van de mooie overhemden van Fynch Hatton dan is de sale het meest geschikte moment om je slag te slaan. De toch al aantrekkelijk  geprijsde kleding van dit topmerk is dan nog voordeliger verkrijgbaar. Twee keer per jaar wordt de collectie vernieuwd en worden de restanten van de oude collectie tegen scherpe prijzen aangeboden. Veel van de overhemden van Fynch Hatton zijn basic en kun je dus altijd dragen, ongeacht de mode. Het maakt dan niet uit of je een overhemd draagt uit de collectie van vorig jaar.