overhemd

De Heerenzaak voor al je overhemden

De Heerenzaak, gevestigd op de Maasstraat 89 in Amsterdam is een ware overhemden specialist. Iedere man kan daar gegarandeerd slagen voor een overhemd. Ongeacht welk postuur of maat je hebt, bij De Heerenzaak vind je jouw perfecte overhemd.

Persoonlijk Maatadvies

Bij Heerenzaak krijg je een persoonlijk maatadvies. Dit gebeurd aan de hand van een aantal gegevens. De boordmaat, de borstomvang en de buikomvang worden gemeten. Ook wordt gekeken naar de lichaamsbouw en de lengte. Als je geslaagd bent in De Heerenzaak, dan krijg je een maatadvies kaartje mee. Met dit kaartje kun je de volgende keer eenvoudig jouw perfecte overhemd online kopen op Heerenzaak.nl

Gespecialiseerd in alle herenkleding

Omdat Heerenzaak een compleet concept wil aanbieden voor de mannen is het niet alleen bij overhemden gebleven. Inmiddels kun je allerlei kleding kopen in de winkel in Amsterdam of in de online shop Heerenzaak.nl. Van prachtige overhemden tot luxe accessoires dus. Bij de Heerenzaak kun je terecht om je hele garderobe aan te vullen, en dat vinden de meeste mannen fijn. Zij houden niet van winkelen en willen graag zo snel mogelijk klaar zijn. Hoe prettig is het dan dat je alles in één winkel kunt kopen. Het uitgebreide aanbod aan herenkleding bestaat naast overhemden onder andere uit:

  • Heren Truien
  • Heren Poloshirts
  • Heren T-shirts
  • Heren Broeken
  • Heren Ondergoed
  • Heren Sokken
  • Heren Accessoires

Heerenzaak onderscheid zich van andere herenmodezaken

De mannen die in de Heerenzaak werken nemen tijd voor iedere klant. De Heerenzaak onderscheid zich in persoonlijke service en biedt je heerlijke gebrande koffie aan. De herenkleding die wordt aangeboden is met zorg geselecteerd. Alleen premium merken zijn goed genoeg. Elke man die binnenkomt gaat met een vooral passend kledingstuk naar huis. Vind je Amsterdam te ver of hou je echt niet van fysiek winkelen? Neem dan een kijkje in onze webshop en maak gebruik van de maattabel om de juiste kledingmaat te bepalen. Ook nu staat het personeel voor je klaar, heb je vragen of advies nodig? Bel gerust naar onze klantenservice of open de chat. Wij helpen je graag! Het enige dat je mist als je online shopt is de heerlijke koffie.