Bruiloft

Bruiloft of feestje? Ben jij in stijl?

Een leuk en luxe feestje of een bruiloft van een familielid of vriend, iedereen kent het wel. Maar wat trek je aan en wat is nou een beetje een mooie stijl? Wij zetten een aantal punten onder elkaar waar u op moet letten en waarom u dit eigenlijk wel moet dragen. Per feestje is het natuurlijk weer anders wat je aan doet en in wat voor stijl je wilt. Vaak weet je niet wat je aan wilt of is dat ene overhemd net te klein geworden. Vaak is het een goed idee om voor een bruiloft weer een nieuw overhemd te kopen zodat je weet dat je zeker goed zit.

Overhemden voor dat ene bruiloft of feestje

Natuurlijk zijn overhemden één van de meest gedragen kledingstuk naar een bruiloft en feestje, dit is omdat het netjes staat en er goed uit ziet. Daarnaast is het natuurlijk niet gelijk klaar met het kiezen van een overhemd want welk overhemd gaat je kiezen en welk overhemd is voor u goed? Ten aller eerste is het goed om te kijken wat voor structuur en kleur u wilt. Als u dat weet is de maat erg belangrijk, moet het overhemd wat losser zitten of juist strak om het lichaam? Zodra dat duidelijk is, is het goed om te kijken of u lange of korte mouwen wilt of juiste extra lange mouwen nodig heeft. Maar met alleen een overhemd is het nog niet af, de finish in touch is toch wel het vlinderdasje.

Vlinderdas

Een vlinderdas is toch wel erg mooi om te hebben en maakt het helemaal af. Bijvoorbeeld een zwarte vlinderdas boven een wit overhemd, dat maakt je outfit zeker helemaal compleet. En om het helemaal af te maken zijn de veterschoenen ook wel erg sjiek om te dragen op een bruiloft of feestje.

Tags: No tags