Beste dameskleding voor deze winter

Beste dameskleding voor deze winter

Voor veel van ons dames is het einde van de zomer verdrietig. Niet alleen omdat het kouder wordt, donkerder wordt, en de vakantie voorbij is. Maar ook omdat we minder vaak zomerjurken en andere schattige zomerse kleding kunnen dragen. In de winter als het koud wordt gaan we vaker dikker ingepakt naar buiten en is er minder kleding die ons figuur toont. Desondanks zijn er toch ook in de winter hele leuke modetrends. Daarom wil ik in dit artikel de leukste modetrends voor dames voor de komende winter bespreken.

Langere jurken voor de herfst

Wanneer je nog niet helemaal gedag wilt zeggen tegen zomerse jurken kun je ervoor kiezen om een aan aantal overgangsjurken aan te schaffen. En we bedoelen hiermee niet jurken die je draagt tijdens de overgang maar jurken die ideaal zijn voor de herfstdagen. Deze langere en warmere jurken zijn ideaal voor wat koudere temperaturen maar tonen nog steeds mooi je figuur. Dergelijke jurken zijn ook fijn voor bijvoorbeeld gala’s in de winter.

Schoenen

Alhoewel het ontzettend fijn is om in de zomer te kunnen rondlopen op zomerse sandaaltjes en vaak ook hakken is dit natuurlijk in de winter niet ideaal. Met open schoenen heb je al snel vieze, koude en natte voeten. Desondanks willen veel meiden graag uitgaan en naar feestjes. Het is dan erg fijn om leuke schoenen te hebben. Veel Nederlandse vrouwen gaan dan gewoon voor dames sneakers. Er zijn veel dames sneakers die balans vinden tussen comfortabel voor stappen en tegelijkertijd stijlvol zijn. Sneakers hebben natuurlijk vaak geen hakken. Als je toch graag hakken wilt dragen kun je het best voor laarsjes gaan in de winter. Goede winterlaarsjes houden je voeten comfortabel en warm maar zijn tegelijkertijd ook stijlvol.

Accessoires

Aangezien je in de winter door de kou over het algemeen meer kleren draagt geeft dit meer opties om te spelen met accessoires. Dit is een van de voordelen die de winter dan wel weer heeft. Je kunt leuke sjaaltjes dragen, voor een muts of hoed kiezen en natuurlijk ook stijlvolle handschoenen dragen.

Jas

Wat natuurlijk absoluut bij je wintergarderobe hoort is een stijlvolle winterse jas. Als je naar buiten gaat voor boodschappen kan een stijlvolle winterse jas natuurlijk ook een minder goed uitgekozen outfit verhullen. Als e bijvoorbeeld lekker in je luie joggingbroek en oud shirt op de bank wil relaxen kun je daar gewoon een mooie winterjas overheen aan doen en naar buiten gaan voor de boodschappen.