Kleding

Stijlvolle kleding op To-be-dressed.nl

Nieuwe kleding kopen doe je wekelijks, maandelijks of misschien maar 1 keer per jaar. Iedereen doet het, de een meer dan de ander. Ook de manier van kleding kopen verschilt per persoon. Sommigen prefereren het om gezamenlijk een dag de stad in te gaan, misschien af en toe een andere stad in om het afwisselend te houden. Anderen blijven liever thuis en bestellen online iets in een webshop zoals To-be-dressed.nl. Hoe je ook shopt, een goed overhemd is een must-have voor jouw garderobe.

De beste tips voor een goede fit

Wil je een goed passend overhemd? Volg dan onderstaande tips. Ook voor online bestellen bij bijvoorbeeld To-be-dressed.nl kun je deze tips goed gebruiken.

  • Draag je kleding niet te strak en niet te los. Kijk goed naar de naden van het overhemd, deze horen op een bepaalde plek te zitten. De schoudernaad bijvoorbeeld hoort op je schouder te zitten, dus niet in je nek of halverwege je arm. Een naad die op de verkeerde plek zit is een teken dat hij slecht past.
  • Op maat gemaakte kleding heeft de voorkeur. Een overhemd is voor een bepaald persoon gemaakt, maar iedereen is natuurlijk anders. Het is echter vrij eenvoudig voor een kleermaker om een overhemd op maat te maken, ook dat overhemd dat je in een winkel of online gekocht hebt.
  • Blijven passen. Heb je van het ene merk een overhemd in maat 54? Dat betekend niet dat je van een ander merk precies die maat hebt. Blijf altijd passen om de juiste maat per overhemd te vinden.
  • Onderschat een overhemd niet. Het kan een item zijn dat je onder een colbert draagt of onder een trui. Het lijkt dus minder belangrijk, maar het is een zeer belangrijk item in je outfit en mag dus van goede kwaliteit zijn, en goed passen.

 

Tags: No tags