Overhemden

De mooiste overhemden voor de meest stijlvolle heren.


Business Casual

Business casual is de perfecte outfit waarbij je naar een meeting gaat, maar toch nog luchtig wilt overkomen

Business

Business is de uiterste stijl om te laten zien hoe machtig je bent.

Casual

Overhemden kunnen naast business ook wel casual zijn. Draag een luchtig overhemd voor de mooie zomerdagen.

Feestelijk

White of black tie feesten? De mooiste overhemden voor de business parties.

Heren overhemden voor jong en oud

Heren overhemden geven een outfit nét dat beetje extra. Het is vooral een ideaal kledingstuk voor een zakelijke outfit; bij een net pak is een overhemd toch onmisbaar. Of draag het bij een alledaagse outfit en combineer het met een trui en een paar sneakers. Wat je smaak ook is, op onze website vind je verschillende soorten heren overhemden en alle handige informatie die hierbij hoort. Denk hierbij aan stylingtips en waar je de mooiste overhemden aan kunt schaffen.

Uitgebreide collectie

Bij heren overhemden denk je wellicht aan een variant in een neutrale kleur. Maar tegenwoordig is er veel meer keus op het gebied van heren overhemden. Zo zijn er exemplaren met verschillende prints. Wat dat betreft zijn er ook de wat meer gewaagde exemplaren verkrijgbaar in plaats van een ‘rustige’ variant met alleen ruitjes. Denk hierbij aan een vrolijke bloemenprint of geometrische figuren. En vind je het vreselijk om in je vrije tijd steeds kleding te moeten strijken? Zoek dan ook eens naar strijkvrije overhemden. De stof is op zo’n manier behandeld dat het altijd glad blijft en je het strijkijzer dus in de kast kan laten staan. Voor je heren overhemden moet je natuurlijk ook goed zorgen, zodat ze in een goede staat blijven. Wij helpen je op weg met tips voor het wassen, strijken (als je dus niet te maken hebt met een strijkvrije variant) en vouwen van overhemden.

Heren overhemden online kopen

Vind je het leuk om de stad in te gaan om nieuwe kleding te scoren? Op onze website vertellen wij je naar welke winkels je absoluut moet om heren overhemden te vinden voor je garderobe. Heb je geen zin in alle drukte? Dan is het tegenwoordig natuurlijk ook mogelijk om je heren overhemden online te shoppen. Het grote voordeel is dat bijna elke kledingwinkel ook een webshop heeft. Door middel van een filter vind jij de heren overhemden die bij jouw stijl passen. En heb je een leuk exemplaar gevonden, maar wil je ook graag even verder kijken? Dan sla je het artikel heel eenvoudig op in je favorieten. Lekker makkelijk, zonder zelf de deur uit te hoeven.

Accessoires maken de overhemden compleet

Heb je het idee dat er nog iets ontbreekt aan je overhemden? Of houd je wel van extra toevoegingen aan je outfit? Dan zijn er altijd nog accessories die de heren overhemden een finishing touch kunnen geven. Denk hierbij aan een stropdas en manchetknopen voor officiële gelegenheden, of baleinen, bretels en een pochet. Wil je graag extra informatie of andere handige tips met betrekking tot heren overhemden en andere gerelateerde onderwerpen? Neem dan ook vooral een kijkje bij onze blogs.

500+

Enthousiaste bezoekers

Grootste tips en tricks

98%

Ervaart tips succesvol

De grootste namen

8,5

Gemiddelde score

door bezoekers