Herschel

Even voorstellen: Herschel tassen

Het merk Herschel timmert de laatste tijd flink aan de weg in de tassenbranche. Maar wat weten we eigenlijk van dit merk relatief nieuwe merk? In dit blog doen we een voorstelrondje.

De geschiedenis

In de jaren rond 1900 verhuisden Peter Cormack en zijn vrouw Annie van Wick, Scholtland naar Canada en vestigde zich op een boerderij in de heuvels van de stad Herschel. Dit kleine stadje telde ongeveer 30 inwoners. Een eeuw later startten de twee broers Lyndon en Jamie Cormack met het maken van een rugzak. De twee broers zijn de achterkleinkinderen van Peter en Annie. Het blijkt een groot succes. Het ontwerp van de rugzakken van Herschel is geïnspireerd op de Bergsport. Het merk verkocht eerst alleen in Canada, maar inmiddels is het merk ook buiten de landsgrenzen actief en zijn de tassen overal ter wereld te vinden. Het hoofdkantoor is nog wel gevestigd in Canada, in Vancouver.

Gebruikte materialen

Herschel werkt met vernieuwende, stevige materialen die die door weinig andere merken worden gebruikt. Dat maakt het merk uniek. Neem bijvoorbeeld een stoere rugzak in combinatie met stevige, robuuste retro-details van imitatieleer. Maar het heeft ook tassen met een meer zakelijke uitstraling. Bijvoorbeeld een praktische laptoptas voor over de schouder. En dat alles voor een zeer goede prijs en kwaliteit. Door gebruik te maken van innovatieve materialen gaan de tassen met de tijd mee maar weet het tegelijkertijd vroegere looks mee te nemen in de designs.

Wij hopen dat we je een beetje geholpen hebben om het merk iets beter te leren kennen. Misschien wil je nu wel zo’n mooie Herschel tas kopen.

Als je al in het bezit bent van een mooie Herschel tas dan hebben wij nog een aantal handige tips

 

Hoe maak ik mijn Herschel tas schoon?

Een tas kan je beter niet in de wasmachine doen. Wij raden aan om je tas met de hand te wassen. Na het wassen moet je de tas ongeveer een dag laten drogen.

Waar kan ik Herschel tassen vinden in mijn buurt?

Van Beek Lederwaren is een van de officiële Herschel resellers in Nederland. Kom langs in een van onze vestigingen of bestel online via www.vanbeeklederwaren.nl

Tags: No tags