Italiaanse

Italiaans eten

Italianen staan er om bekend dat zij altijd modieus gekleed zijn. Daar zijn overhemden ideaal voor, waarover je alles kunt lezen op deze website. Een ander ding waar Italianen bekend om staan, is hun heerlijke keuken. Italiaanse pasta’s, pizza’s en noem maar op. Wie zich als een echte Italiaan wil wanen, kan dus in een net overhemd uit eten gaan in een Italiaanse restaurant.

Voor wie niet persé denkt aan een Italiaans restaurant maar meer denkt aan een catering op locatie, zijn er ook mogelijkheden. Laatst heb ik zelf met mijn collega’s heerlijk genoten van een Italiaanse catering in Leiden. Dit was ideaal voor ons jaarlijks bedrijfsfeest. Die avond genoten wij van de lekkerste hapjes, gerechten en de service was ook van zeer hoge kwaliteit. Die avond in Leiden zal ons nog lang bij blijven.

Voel je als een echte Italiaan

Het was dankzij die avond dat ik helemaal verliefd werd op Italiaans eten. Gerechten zoals Ragu alla Bolognese en spaghetti carbonara hebben een unieke smaak die in geen andere keuken te vinden zal zijn. Voor wat extra smaak is Parmezaans kaas altijd een goede toevoeging voor op iedere pasta. Mijn neefje adviseert mij telkens om appelmoes bij mijn pasta te doen om iets frisjes toe te voegen aan het gerecht. Naar mijn mening gaat dit echter ten kosten van de unieke Italiaanse smaak waar ik juist zo’n fan van ben geworden.

Wie zich een dagje als echte Italiaan wil voelen, ga lekker naar de Italiaan of zorg voor een catering bij jou op locatie. Mijn advies hier voor is in ieder geval Josselins Catering. Heerlijke gerechten met en prima partyservice op locatie, een echte aanrader dus. Trek dus jouw overhemd aan en ga genieten van de Italiaanse keuken. Pas wel op, de rode saus van de pasta krijg je erg moeilijk uit jouw witte overhemd.

Tags: No tags