jager

Zoals vele jagers weten is de jacht geen goedkope hobby, je bent al een klein vermogen kwijt aan het behalen van jouw jachtdiploma en het doen van een aantal cursussen. De jacht is geen hobby maar een passie en daarom is het soms erg mooi als je voor een klein bedrag ook mooie jachtkleding kan kopen die ontzettend goed geprijsd is en niet onderdoet voor de dure merken zoals Harkila. Wij hebben hiervoor gezocht naar een goed alternatief voor de dagen dat je niet je mooiste outfit aan wilt, maar er wel netjes bij wilt lopen. Hier is ons oog gevallen op de kleding van Decathlon.

Bekijk daarom op Jachtspot de jachtaanbieding, afgelopen week hebben wij een speciale aanbieding gehad om de jachtaanbieding te promoten. De meeste jagers kende het merk nog niet, maar Decathlon heeft een mooi jachtmerk: Solognac. Mocht je het nog niet kennen bekijk het dan op Jachtspot.nl en bestel jouw jachtkleding online. Omdat ze volgens de wet geen wapens mogen verkopen, mogen ze wel voorzien in alle andere jachtbenodigheden tegen een zacht prijsje.

Solognac is een ontzettend duurzaam en goed ontwikkeld merk. Mocht je nog oude jachtkleding hebben waar je misschien nog wat aan wilt verdienen, plaatst dan jouw jachtadvertentie gratis op Jachtspot.